Cele patru noi imobile din Parcul Industrial Tetarom I au fost introduse oficial în patrimoniul județului!

Reunit în ședință ordinară, plenul forului administrativ județean a aprobat miercuri, 27 iunie 2018, proiectul de hotărâre privind înscrierea unor imobile realizate în cadrul proiectului „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare Clădiri, Extindere și Modernizare Infrastructură”, în inventarul bunurilor din domeniul public al Județului Cluj.

Astfel, au fost întreprinse demersurile necesare în vederea includerii în patrimoniul public al județului a celor patru imobile, respectiv Sediul de birouri, Sediul Administrativ, Hala de depozitare și Hala de depozitare 2.

„Vestea bună e că zestrea județului Cluj s-a îmbogățit cu încă patru noi clădiri ultramoderne ce vor juca un rol esențial în atragerea de noi investitori. Includerea lor în acest inventar e o etapă impusă de lege, necesară în vederea înscrierii în cartea funciară. Ulterior acestor pași și după obținerea avizului ISU, clădirile vor fi predate către Tetarom iar aceasta le va da în exploatare, punându-le la dispoziția agenților economici interesați”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Potrivit proiectului, Imobilul de birouri dispune de o clădire cu demisol, parter și cinci etaje, având o suprafață utilă totală de aproximativ 3463 de mp. La rândul lui, sediul administrativ dispune de un regim de înălțime D+P+2E la P, suprafața utilă totală a construcției fiind de 1631,71 de mp. În același timp, prima hală de depozitare dispune de un regim de înălțime parter, cu o suprafață construită la sol și desfășurată de cca. 2903 mp, suprafața utilă totală fiind de 2820,05 mp. Cea de-a doua hală de depozitare, la fel ca prima, se desfășoară doar la nivelul parterului, suprafața utilă a acesteia fiind de 1673,44 de mp.

Reamintim în acest context faptul că obiectivul general al proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare Clădiri, Extindere și Modernizare Infrastructură”, implementat de Consiliul Județean Cluj, îl constituie creșterea calității vieții și crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor în zona metropolitană Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.