Demonstrație de forță a PNL Cluj la lansarea candidaților la alegerile locale 2024. Emil Boc, pregătit de un nou mandat: „Suntem pe primul loc în România din foarte multe puncte de vedere”

PNL Cluj a oferit o demonstrație de forță în centrul Clujului, la lansarea candidaților la alegerile locale din 9 iunie 2024, iar Emil Boc este pregătit de un nou mandat în fruntea orașului.

Actualul edil este pregătit să continue munca în administrația orașului și proiectele aflate în derulare pentru dezvoltarea Clujului.

Boc subliniază viziunea și realizările administrației liberale din Cluj, evidențiind efortul colectiv al membrilor PNL Cluj în transformarea orașului într-un loc de referință pentru calitatea vieții:

„Suntem pe primul loc în Românai din foarte multe puncte de vedere. Munca grea trebuie să continue. Sunt 420 de milioane de euro care sunt investite aici, în Cluj și cred că fac diferența. Sunt peste 4,5 miliarde de euro care sunt în lucru în momentul de față„, a declarat Emil Boc.

Aprecierea domnului Boc se îndreaptă către membrii echipei sale, ale membrilor PNL Cluj, precum europarlamentarul Daniel Buda și Alin Tișe, președintele CJ Cluj, precum și viceprimarul Dan Tarcea și a consilierilor locali și județeni.

Cu o abordare axată pe continuitate și progres Emil Boc și-a asumat în mod ferm continuarea proiectelor de dezvoltare și îmbunătățire a calității vieții în Cluj-Napoca. În această campanie electorală, promite să continue să fie un lider dedicat, care să pună întotdeauna interesele comunității în fruntea acțiunilor sale.

Emil Boc subliniază viziunea și realizările administrației liberale din Cluj, evidențiind efortul colectiv al membrilor PNL Cluj în transformarea orașului într-un loc de referință pentru calitatea vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.