FELICITĂRI. Studenții clujeni au urcat pe podium la Balcaniada de Matematică din Grecia

Studenţii Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai au ocupat podiumul Balcaniadei de Matematică pentru Studenţi (SEEMOUS-2020), desfăşurate în perioada 3-8 martie 2020 la Salonic (Grecia).

Studenţii UBB au continuat tradiţia rezultatelor foarte bune obţinute ȋn anii precedenţi și au obținut o medalie de aur, două medalii de argint și o medalie de bronz.

Astfel, Alexandru Matei-Bledea, student la Informatică, în anul I, a cucerit medalia de aur, pe podium urcând și Radu Baston (Informatică, anul I), respectiv Mădălin Mitrofan (Matematică-Informatică, anul I), ambii medaliați cu argint, precum și Filip Munteanu (Matematică, anul 1), care a obținut medalia de bronz.

Acest rezultat reconfirmă valoarea Școlii Clujene de Matematică de la UBB, prezentă și în cel mai recent QS WUR by Subject Ranking pe poziția 401-450. Îi felicităm pe studenții noștri și le dorim mult succes în continuare, a afirmat decanul Facultății de Matematică și Informatică din cadrul UBB, prof. univ. dr. Adrian Petrușel.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.