Deputatul Horia Nasra acuză „Alianța Vestului” că nu a realizat niciun proiect și a tocat 500.000 euro doar pe marketing politic

Sub titlul de „”Alianța Nimicului” Falcă – Robu – Boc – Bolojan, cu ZERO realizări, ne costă 500.000 de euro!”, deputatul PSD Cluj Horia Nasra i-a acuzat într-un comunicat de presă pe cei mai primari liberali parte din Alianța Vestului, Emil Boc, Ilie Bolojan, Gheorghe Falcă și Nicolae Robu, că nu au realizat niciun proiect important pe fonduri europene de la înființarea organizației, iar toată „distracția” a fost doar pentru marketing politic și a costat 500.000 euro din banii cetățenilor.

Celebra alianță a primarilor liberali Falcă – Robu – Boc – Bolojan care nu a produs un proiect până în prezent, costă locuitorii celor patru orașe 0,5 euro/locuitor, aproximativ 500.000 euro. 

Scopul alianței era unul clar, realizarea unor proiecte folosind fonduri europene, însă în acest moment cei 500.000 de euro merg doar într-o poză de grup a celor patru primari, mai concis, marketing politic pe banii clujenilor, orădenilor, timișorenilor și arădenilor! 

Solicit celor patru primari să explice public cum sunt folosiți cei peste 500.000 de euro și ce proiecte a realizat Alianța Vestului până în prezent. Unde sunt fondurile europene atrase direct de la Bruxelles pentru proiecte comune? Unde este autostrada promisă, care urma să conecteze cele patru orașe, Timişoara – Arad – Cluj-Napoca – Oradea? 

Domnilor, nu se poate să vă bateți joc de banii oamenilor pe proiecte imaginare!„, a taxat Nasra.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.