Deputatul Horia Nasra se delimitează de noua conducere a PSD Cluj și îi cere lui Vasile Dâncu să își asume o bătălie politică împotriva lui Emil Boc la alegerile locale

Prima reacție oficială din tabăra PSD Cluj după numirea controversatului Alexandru Cordoș la ca președinte interimar îi aparține deputatului PSD Horia Nasra, care se delimitează total de nouă conducere a filialei.

Într-o postare pe contul oficial de Facebook, deputatul PSD Cluj, Horea Nasra, 32 de ani, fost președinte al filialei județene și purtător de cuvânt, nu îl susține pe traseistul Alexandru Cordoș, certcetat în trecut de DNA în trei dosare de corupție și cu soția condamnată la închisoare după ce a luat șpagă pentru a „aranja” câteva concursuri de angajare la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, acolo unde aceasta era referent de resurse umane.

Deputatul clujean îl considera pe Cordoș ca făcând parte din „generația UTC”. Acesta îi solicită noului președinte al Consiliului Național al PSD, sociologului Vasile Dâncu să lase strategiile și să candideze la Primăria Cluj-Napoca contra lui Emil Boc la alegerile locale din 27 septembrie.

PSD Cluj nu a anunțat un candidat la Primărie deocamdată.

Ieri, PSD Cluj a mai pierdut o luptă cu centrul, statutul dar și cu generația UTC Cluj care a căpușat organizația douăzeci de ani, exceptând perioada iulie 2016 – septembrie 2019.

Ieri, PSD Cluj s-a întors în urmă cu zece ani și asta explică și de ce mulți primari au plecat din partid. Atunci când muncești, câștigi și ai voturi, te aștepți să conduci, nu să te conducă din spate umbre politice care fug de bătălii electorale.

S-a pierdut o luptă dar nu și războiul 

Din toată această întoarcere în urmă, sper să răsară și o speranță pentru organizație, candidatura dlui. Vasile Dâncu la primăria Cluj-Napoca. Sunt convins că toată organizația ar susține această candidatură, mai ales acum când a fost încărcat politic și simbolic cu responsabilitatea Consiliului Național al PSD. A sosit vremea unei lupte sănătoase cu Emil Boc și cu PNL Cluj, în locul confortului unei politici locale partajate”, a scris Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.