Deputatul PSD Horia Nasra critică haosul de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”: ” Pasager lipit de pasager”

Deputatul PSD Cluj Horia Nasra a criticat haosul organizatoric de astăzi care a avut loc la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, în ziua când 1800 de muncitori români sezonieri pleacă la munca în Germania.

Nasra cere autorităților clarificarea de urgență a situației generate și cum a fost posibil ca în plină pandemie de coronavirus oamenii să se înbulzească la intrarea în terminalul plecări, fără a se respecta regulile și măsurile de distanțare socială.

După vizita de ieri, 8 aprilie, la Cluj-Napoca, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se gudura pe lângă politicienii PNL Cluj, lăudându-i, fie că vorbim de reprezentanții Prefecturii Cluj sau cei ai Primăriei Cluj-Napoca.

Astăzi, 9 aprilie, presa pune în circulație imagini ireale din Aeroportul Cluj-Napoca: o mulțime de pasageri îmbulzindu-se la intrarea în aeroport, fără respectarea regulilor de distanțare.

Solicit public clarificarea urgentă a acestei situații! Este reală această imagine? Aceasta este starea de fapt? Dacă da, ce instituție publică își asumă responsabilitatea pentru ea?

Aștept un răspuns ferm, asumări de responsabilitate și de ce nu #DEMISII„, a declarat Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.