DERBY INTERZIS! CFR Cluj nu vinde bilete la tribune in derby-ul cu Universitatea! 50 lei este pretul la peluza pentru fanii lui „U”

Conducerea clubului CFR 1907 a luat o masura extrema pentru partida cu rivala Universitatea Cluj, de a permite accesul in cele doua tribune doar abonatilor clubului feroviar.

De asemenea, pretul unic pentru fanii Universitatii in peluza rezervata oaspetilor de pe arena din Gruia este de 50 lei. Fiecare persoana va putea achizitiona un singur bilet, pe baza buletinului sau cartii de identitate personale.

Biletele pot fi achizitionate doar in ziua meciului, intre orele 10 si 18. Accesul in stadion se va face de la ora 19, cu biletul si cartea de identitate.

bilete CFR - U Cluj

Aceasta decizie a fost luata ca urmare a incidentelor de la meciul de anul trecut, cand suporterii Universitatii au devastat cateva toalete si camere de supraveghere.

„Ne cerem scuze tuturor celor care ar fi dorit sa achizitioneze bilete la tribune. Am considerat necesare aceste masuri in lumina evenimentelor din anii trecuti. Aceste decizii au fost luate pentru a asigura siguranta spectatorilor (abonati) si a jucatorilor. Multumim”, anunta clubul din Gruia.

Pe site-ul oficial al CFR-ului au fost publicate o serie de fotografii dupa meciul cu Universitatea din sezonul trecut, castigat de „studenti” cu 2-1, dar in care fanii alb-negrii au devastat o parte din tribuna a doua, toaletele si au patruns pe teren.

stadion devastat gruia 1

stadion devastat gruia 2

Partida dintre CFR si Universitatea va avea loc luni, 29 septembrie, ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.