„U” Cluj a încheiat anul cu o victorie şi în poziţia de lider al Ligii a 3-a, seria V

Universitatea Cluj a obţinut o victorie la scor de neprezentare, sâmbătă, 2 decembrie, pe terenul formaţiei Industria Galda, şi a încheiat anul pe primul loc în seria a V-a din eşalonul trei, la patru puncte de locul secund, ocupat de Performaţa Ighiu.

Pe un teren execrabil şi îmbibat cu apă, „studenţii” pregătiţi de Adrian Falub au rezolvat meciul încă din debutul lui. Ursu a deschis scorul la capătul unui corner (4), iar două minute mai târziu, tot în urma unei lovituri de colţ, Galda ar fi putut restabili egalitatea, dar mingea s-a scurs agonizant prin faţa porţii lui Dinu. Nu a trecut mult timp şi Takacs a reuşit să majoreze diferenţa din pasa lui Hordouan (9), iar Goga a stabilit scorul pauzei la 3-0 cu o reuşită în minutul 23. 3-0 şi Universitatea a continuat să preseze şi să conducă ostilităţile pe teren, iar Hordouan a ratat singur cu portarul pe finalul primei reprize (35).

Veniţi după un meci epuizant de cupă cu Dinamo, care s-a prelungit până la loviturile de departajare, după 120 de minute de joc în care scorul era 1-1, „şepcile roşii” nu au avut niciun fel de emoţii cu modesta Galda şi a continuat să pună presiunea pe poarta gazdelor şi în partea a doua. Goga, în minutele 49 şi 85, iar Ursu (70) au trecut, din nou, pe lângă gol, dar scorul tabelă a rămas îngheţată la 3-0 şi „U” mai obţine încă 3 puncte care o menţine la patru puncte de locul 2.

Primul „U” al lui „U” Cluj la Galda a arătat în felul următor: Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Giurgiu (C), Micaș (66, Telcean) – Hordouan (80, Hațiegan) , Florescu (86, Chiș), Ursu (73, Greu) – Goga

Foto © ziarulunirea.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.