Liga 3: Sănătatea Cluj împiedică Zalăul în lupta pentru promovarea în eșalonul secund

Cotați cu șansa a doua, jucătorii de la Sănătatea Cluj au obținut o victorie surprizătoare, vineri, scor 2-0, pe teren propriu, împotriva formației FC Zalău, ocupanta locului 4 în Liga a 3-a, seria 5. Partida s-a disputat în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, de la ora 18:00, în fața a 50 de suporteri.

sanatatea cluj

Cu fostul jucător al Universității Cluj în teren, Alexandru Păcurar, virușii verzi” au trecut la conducerea partidei în minutul 15, prin reușita lui Alexandru Gașpar, iar Adrian Lupu a dus scorul la 2-0 în minutul 48, după ce a înscris dintr-un penalty contestat vehement de oaspeți.

Fază halucinantă petrecută în minutul 48

În urma penalty-ului acordat pentru Sănătatea în minutul 48, jucătorul Zalăului care a comis faultul în propriul careu a avut nevoie de intervenția medicilor și a ambulanței.

Jucătorul a fost ținut în ambulanță până la sfârșitul meciului, accidentat și cu dureri, deoarece echipajul medical nu a primit acceptul brigăzii de arbitri să îl transporte la spital, pe motiv că regulamentul nu permite ca ambulanța să plece de la un meci înaintea finalului, iar partida să rămână fără asistență medicală.

Următoarea partidă pentru Sănătatea Cluj va avea loc tot pe teren propriu, cu Avântul Reghin, de la ora 18:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.