Rugbyiștii clujeni au pierdut din nou dramatic pe final

Echipa de rugby masculin „U” Prodvinalco a fost învinsă, din nou, dramatic pe final de Dinamo București, scor 14-17, pe teren propriu, sâmbătă, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, în prima etapă a returului Superligii Naționale.

U Prodvinalco rugby

Universitatea a preluat conducerea în prima repriză prin două penalități transformate de Dimofte și Ignea, în timp ce dinamoviștii au ratat prin Jantjies și Siotame Manu din fața butului advers. Oaspeții au intrat în avantaj la pauză prin două încercări reușite de Fili Lomani si Barbuliceanu, ambele transformări fiind înscrise de Jantjie, care a dus scorul la 6-14 pentru Dinamo.

În partea a doua, alb-negrii au fost mai insistenți pe faza ofensivă, iar Dimofte a redus din proporțiile scorului printr-o penalitate de 3 pct, iar „căpitanul” Csaba Gal a înscris primul eseu de la revenirea în tricoul Universității, ducând scorul la 14-14.

Finalul meciului a fost unul dramatic, Dinamo a beneficiat de o lovitură de pedepasă înainte de ultimul fluier, transformată cu succes de Jantjies, care a stabilit scorul final la 14-17.

„U” Prodvinalco va juca etapa viitoare tot pe teren propriu, sâmbătă, 9 mai, de la ora 13:00, în compania formației CSM Olimpia București. Partida va avea loc în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.