CFR Cluj, victorie la scor de neprezentare la Voluntari şi se anunţă o candidată certă la titlul de campioană

Deşi antrenorul Dan Petrescu a fost pragmatic în declaraţii înaintea partidei de la Voluntari de vineri seara, formaţia sa a câştigat fără drept de apel, scor 0-3 (0-1), la capătul unui meci dominat autoritar şi în care ilfovenii nu au reuşit să ofere o replică solidă liderului. Meciul a contat pentru etapa a XX-a a returului de campionat.

Billel Omrani a deschis scorul pentru CFR înainte de pauză (41), iar Cipri Deac şi Alex Păun au stabilit rezultatul final în ultimele 15 minute de joc (75, 78), iar în urma acestui succes feroviarii clujeni se anunţă a fi o candidată certă la titlul de campioană, ocupând în prezent primul loc în clasamentul Ligii I, cu 46 de puncte, la 8 de principala urmăritaore, FCSB, care are un meci mai puţin disputat. Roş-albaştrii vor întâlni duminică, 3 decembrie, de la ora 20:45, modesta formaţie Juventus Bucureşti.

Echipele de start:

FC Voluntari: Balauru – Achim, I. Balaur, M. Popescu, Acsinte – Lazăr, Răuță – Căpățână, L. Marinescu, Vl. Olteanu – Ad. Bălan

Rezerve: Petrariu, Leasă, Novac, Pîrcălabu, Ivanovici, Cernat, G. Deac

Antrenor: Claudiu Niculescu

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Hoban, Djokovici – C. Deac, Culio, Păun – Omrani

Rezerve: Vâtcă, Moutinho, Mailat, Balde, Peteleu, L. Rus, Nouvier

Antrenor: Dan Petrescu

Declaraţii după meci:

Antrenorul Dan Petrescu a susţinut la finalul partidei că nu se aştepta să învingă la o diferenţă atât de mare la Voluntari.

„Au fost spații pe care le-am fructificat bine. Cred că puteam să ne desprindem mai devreme. Dar nu mai contează, am bătut cu 3-0 la Voluntari, un rezultat pe care nu îl visam. Mai avem două meciuri până la pauză (cu Timișoara și Craiova – n. red.), trebuie să le câştigăm şi apoi să ne concentrăm pe partea a doua a campionatului. Până acum am făcut un sezon bun, avem mai multe puncte decât ne aşteptam. Dar play-off-ul dă şanse tuturor, pentru că se înjumătăţesc punctele”, a spus „Bursucul”, pe Digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.