Veteranii de la CARGO, în formă maximă de Ziua Naţională la Târgul de Crăciun Cluj – VIDEO

Una dintre cele mai apreciate trupe ale rock-ului din România, CARGO, a închis ediţia dedicată Zilei Naţionale a României de la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, cu un concert de senzaţie, din care nu au lipsit marile hituri cântate la unison de întreaga piaţă.

CARGO rămâne un nume important pe scena rock-ului din România, unul extrem de iubit de altfel, iar fanii clujeni au arătat că ştiu pe de rost toate piesele importante, marile hituri din perioada ’80-90.

Concertul din Piaţa Unirii a început cu hitul „Ziua Vrăjitoarelor” şi a continuat cu alte piese renumite, precum „Anarhia”, „Batacanda”, „Nu mă lăsa să-mi fie dor”, „Nu pot trăi fără tine”, „Nu mai am ţigări” şi unul dintre cele mai mari hituri al trupei, „Dacă ploaia s-ar opri”, cântat la unison de întreaga piaţă.

Cei cinci membrii ai formaţiei Adrian Bărar, Adrian Igrișan, Octavian Pilan, Alin Achim şi Ionut Carja au făcut un show inedit şi au demonstrat că încă sunt capabili să ofere un recital de rock sănătos chiar şi la peste 30 de ani de carieră muzicală.

Ca orice trupă de rock care se respectă, Cargo a venit la „bis-ul” cerut de fani şi a coborât de pe scenă în jurul orei 22:00.

Intrarea la patinoar a fost liberă de Ziua Naţională a României, iar primarul Emil Boc a aprins oficial iluminatul festiv de sărbători.

Mii de clujeni au venit în centrul oraşului de 1 Decembrie 2017 pentru a prinde tradiţionala retragere cu torţe, focul de artificii din Piaţa Avram Iancu, respectiv concertele Andrei şi CARGO din Piaţa Unirii.

VIDEO – Cargo – Ziua Vrăjitoarelor

CARGO – Doi paşi în urma ta

Cargo – Aproape de voi

Cargo – Dacă ploaia s-ar opri

Sâmbătă seara, 2 decembrie, vor cânta pe scena Târgului de Crăciun Razvan Krivach – Accoustic Aroma (Ora 18:30) şi PROCONSUL (19:30).

Patinoarul va funcționa între orele:

10:00 – 22:00 (luni-joi)
10:00 – 23:00 (vineri-duminică)

Târgul de Crăciun din Cluj a început pe 24 noiembrie 2017 şi se va încheia pe 30 decembrie.

Cum a fost focul de artificii de Ziua Naţională din Piaţa Avram Iancu – VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.