Derby-ul Ligii națioanale de baschet masculin se joacă duminică la Sala Polivalentă din Cluj

Liderul la zi al Ligii Naţionale de baschet masculin, U-Banca Transilvania, va primi vizita ocupantei locului secund, CSM Steaua Eximbank București, duminică, 29 ianuarie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă. Meciul contează pentru etapa a 18-a.

Elevii lui Mihai Silvăşan vin după o victorie facilă (92-61) la Olimpic Baia-Mare şi vor să-şi consolideze locul 1 din clasament, cu 28 de puncte. Ardelenii au câștigat meciului din tur chiar pe terenul Stelei, însă ultimul joc dintre cele două formaţii disputat la Cluj a fost tranşat de stelişti, în 2016, aceştia adjudecându-şi medalia de bronz a ediţiei de campionat din anul trecut.

Steaua vine la Cluj după o victorie acasă cu Phoenix Galaţi, scor 94-81 şi cu 27 de puncte, unul mai puţin decât U-Banca Transilvania în ierarhia campionatului. U-BT şi Steaua sunt considerate şi în acest an două din principalele candidate la titlul de cmapioană naţională. Campioana en-titre este CSM Oradea.

Biletele pentru meciul U-Banca Transilvania – Steaua CSM Eximbank din etapa a 18-a a Ligii naţionale se pot achiziţiona online de pe platforma polivalentacluj.ro.

Preţul unui bilet este de 10 lei. Elevii şi studenţii au reducere pe baza carnetului de elev sau a cardului Omnipass, însă doar la casa de bilete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.