Dezbatere la FŞPAC despre impactul direct al Universităţii Babeş-Bolyai în economia Clujului

Impactul direct al Universității Babeș-Bolyai în economia municipiului Cluj-Napoca depăşeşte 190 de milioane de euro, arată rezultatele unei cercetări încheiate recent.

Cercetarea a luat în considerare datele aferente anului 2015 și a fost realizată de reprezentanții Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Joi, 18 ianuarie 2018, începând cu ora 11.00, va avea loc o discuție pe această temă, dar și pe tema subfinanțării învățământului superior din România.

La discuție vor participa, alături de reprezentanții UBB, specialiștii în comunicare ai celorlalte universități publice din Cluj-Napoca: Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Universitatea de Artă și Design, Academia de Muzică „Gheorghe Dima”.

În cadrul aceluiași eveniment va fi prezentat un proiect realizat în premieră în România, la care au colaborat toate cele șase universități publice, mediul privat şi reprezentanţii administraţiei publice locale clujene.

Evenimentul va avea loc joi18 ianuarie 2018, începând cu ora 11.00în sala T1 a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC 2, str. Minerilor nr. 85).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.