UBB Cluj îşi prezintă oferta educaţională la Budapesta

Universitatea Babeș-Bolyai va participa, în perioada 18-20 ianuarie 2018, pentru al șaselea an consecutiv, la Târgul Internațional Educatio, desfăşurat la Budapesta.

Reprezentanții UBB Cluj vor oferi, pe parcursul celor trei zile de manifestări expoziționale, informații cu privire la procesul de admitere, ofertele educaționale şi viața studențească din Cluj-Napoca.

La evenimentul ajuns la cea de-a XVIII-a ediţie sunt așteptați aproximativ 40.000 de vizitatori, elevii de liceu sau studenții din anii terminali, profesorii şi părinţii având posibilitatea de a se întâlni cu reprezentanții celor peste 50 de universități participante din Ungaria şi din străinătate, care le vor oferi informaţii legate de specializări, cursuri de formare, criterii de admitere sau oportunităţi de carieră.

În acest moment, la UBB sunt înscrişi în anul I aproape 200 de studenți din Ungaria.

Pentru mai multe informații legate de Târgul Internațional Educatio vă invităm să accesați link-ul http://www.educatioexpo.hu/nyitolap#home, iar pentru a vedea amplasarea standului Universității Babeș-Bolyai (AK01) în cadrul complexului expozițional vă invităm să accesați link-ul http://www.fenyves.hu/non-pub/site/hu/educatio/edunak/EDU2018terkep.jpg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.