Dican rămâne antrenor principal la CFR, Dan Matei va fi „secund”

Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, a clarificat lucrurile privind cooptarea în staff-ul tehnic al echipei lui Dan Matei. Oficialul clubului a dezvăluit că Francisc Dican va rămâne în continuare antrenorul principal al echipei, iar Dan Matei va fi „secundul” acestuia.

francisc dican cfr cluj

„Eu am spus de la început că vreau să-l păstrez pe Feri Dican ca antrenor, pentru că a pregătit echipa foarte bine și el va lucra împreună cu Dan Matei. Încă nu am semnat un contract cu Dan, dar probabil că-l vom semna în această perioadă de pregătire. De fapt, Feri Dican a vrut să lucreze cu el pentru că sunt prieteni, au jucat împreună și la CFR și la Universitatea”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Look TV.

Mureșan a explicat de ce a fost ales fostul tehnician al lui Gaz Metan Mediaș ca și colaborator al lui Dican, cel care a reușit minuni cu CFR în returul ediției de campionat recent încheiate.

„El s-a gândit la Dan Matei, eu îl știu și ca jucător, are studii, ceea ce este foarte important, a fost și antrenor principal la Mediaș, are experiență și va aduce un plus la echipă. Am încredere în cuplul Dican-Matei. Obiectivul e play-off-ul, la titlu nu ne gândim, e prea mult deocamdată. S-a înțeles greșit, el nu este noul antrenor, principal va fi tot Dican, Dan Matei doar îl va ajuta”, a mai spus președintele „vișiniilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.