Din 11 septembrie, filmele se întorc acasă, la Cinema City. Premierele toamnei se văd la Iulius Mall Cluj

Clujenii au din nou ocazia de a se bucura de filme pe marele ecran, de atmosfera din sala de cinema și de premierele momentului, experiență de care le-a fost dor. De vineri, 11 septembrie 2020, filmele se întorc acasă, la Cinema City din Iulius Mall Cluj, și îi întâmpină pe cinefili cu cele mai așteptate producții ale momentului. Vizionarea filmelor se va face în condiții de siguranță și cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare fizică.

Fie că îți dorești să iei o pauză de la activitățile de zi cu zi sau că adori să întâlnești personaje noi și intrigi impresionante, un film bun este întotdeauna soluția potrivită pentru o evadare. Din 11 septembrie, Cinema City redeschide sălile de cinema din Iulius Mall cu filme în premieră, menite să încânte, să uimească și să ofere o doză de adrenalină. Biletele sunt deja puse în vânzare, popcorn-ul este pregătit, iar surprizele se anunță a fi pe măsura așteptării! Filmul-eveniment „After we collided” este cel care redeschide cinematografele, iar „Tenet”, supranumit „filmul care poate salva cinematografia”, va avea avanpremiera din 16 septembrie.

Lista filmelor din prima săptămână continuă cublockbusterul „Bloodshot„, filmul de acțiune „Bad Boys for Life„, thrillerul „The Invisible Man„, animaţia „Sonic The Hedgehog” sau „Dolittle„, dar și filmul românesc „Urma„, debut regizoral al actorului Dorian Boguță, cu Mădălina Ghenea în rol principal. Descoperă programul complet al filmelor pe www.cinemacity.ro!   

Cel mai important este să ne bucurăm de filme în siguranță! De aceea, sunt implementate măsuri de protecție și distanțare fizică, recomandate de autorități și nu numai.

Astfel,  purtarea măștii este obligatorie în incinta cinematografului și pe durata filmuluiîntre spectatori vor exista scaune libere, vor fi puse la dispoziție substanțe dezinfectantespațiile vor fi dezinfectate după fiecare vizionare și se recomandă achiziționarea online a biletelor.

Toate măsurile pot fi consultate accesând: https://www.cinemacity.ro/static/ro/ro/masuri-de-siguranta-la-cinema-city.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.