Expoziția „Clujul Merită”, duminică, pe pietonala Andrei Șaguna

Expoziţia în aer liber „Clujul merită”, care va fi deschisă începând din 15 martie, pe strada Andrei Şaguna (Canalul Morii) din Cluj-Napoca, este un eveniment important inclus în programul Academiei de Primăvară Photo Romania (15 – 29 martie).

clujul merita

Bărboșii din Beard Brothers te aşteaptă în 15 martie, între orele 12 şi 17, la locul expoziției pentru a transmite împreună ceea ce merită Clujul.

Vizitatorii vor putea vedea 70 de fotografii de mari dimensiuni care fac parte din proiectul fotografic Clujul Merită, dezvoltat de către Asociația Cluj-Napoca 2021 – Capitală Culturală Europeană – Cluj 2021 – Capitală Culturală Europeană în colaborare cu Asociaţia Beard Brothers.

Prin intermediul acestei campanii, iniţiate în 2014 în cadrul Photo Romania Festival, oricine poate poate să spună de ce #clujulmerita să fie Capitală Europeană a Culturii, să fie locul ales pentru studiu, muncă, distracție și stil de viață.

Mesajele reprezintă asumarea unui obiectiv comun. Acestea reprezintă răspunsurile pentru următoarele întrebări:
De ce Cluj-Napoca merită titlul de Capitală Europeană a Culturii? (de exemplu datorită Școlii de Pictură Clujene, datorita patrimoniului sau pentru că este inima Transilvaniei etc)

Ce merită/are nevoie Clujul? (ex. mai multe spații culturale, o infrastructură mai bună pentru bicicliști, mai multe spații verzi etc).

Ce ai face tu pentru Cluj-Napoca? (ex să mă implic mai mult în viața comunitară, să susțin candidatura etc).

Expoziţia va putea fi văzută pe Canalul Morii până în 29 martie.

Academia de Primăvară Photo Romania se va desfăşura între 15 şi 29 martie, 2015, în Cluj-Napoca şi, pe lângă expoziţia „Clujul merită”, include workshopuri de fotografie: cursuri introductive, fotografie de concert, portret ori fotografie de natură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.