Din Guvern la vândut petarde pe tarabă. Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, clujeanca Dana Varga, s-a reprofilat după ce a fost schimbată

Fostul consilier de stat, clujeanca Dana Varga, pare să se fi „reprofilat” după ce a fost eliberată din funcție.

Într-o fotografie publicată de portalul Cancan.ro , ex-consiliera fostului premier Viorica Dăncilă apare în spatele unei tarabe cu petarde și artificii. Contactată de publicație, Dana Varga a confirmat că, de sărbători, și-a ajutat fiul să vândă, legal, articole pirotehnice. 

Dana Rozalia Varga, ex-consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă pe probleme care țin de minoritatea romă, este fiica celebrului bulibașă Rudolf Varga, din Gilău (decedat anul trecut). Ea vindea – la tarabă – petarde, artificii și alte acareturi asurzitoare.

Consiliera premierului Dăncilă, Dana Rozalia Varga, l-a comparat, anul trecut, pe Iohannis cu Hitler, preluând un montaj foto publicat pe Facebook.

În 2017, a câștigat 53.000 de lei din funcția de consilier de stat în Guvernul României și 10.600 de lei la Agenția națională pentru romi, organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului.

În ultima declarație de avere, Dana Rozalia Varga scrie că primește bani doar pentru poziția de consilier – 106.000 de lei, adică 1.900 euro pe lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.