Divorţ între familia Reghecampf şi trustul Intact! Reality-show-ul se mută la Kanal D!

Ieri, filmările la la show-ul care obţinea audienţe record pe Antena 1, „Prodanca şi Reghe: aventura americană”, au fost oprite, iar surse din anturajul sexy-impresarei au dezvăluit că aceasta şi-a pus, ieri, avocaţii să rezilieze contractul cu trustul Intact.

„Dragoste in prelungiri”

Scandalul a pornit în urma unui articol apărut pe cotidianul de sport gsp.ro, colegi de trust cu Antena 1, în care Anamaria Prodan era acuzată şi ironizată că a venit cu lavaliera pe stadion ca să filmeze.

Vizibili deranjaţi de campania pornită împotriva lor menită să le distrugă imaginea, Reghe şi Prodanca le-au reproşat şefilor trustului Intact modul în care sunt trataţi de colegii de trust de la ziarul de sport.

Preşedintele executiv al Universităţii Cluj este atât de supărată încât vrea să mute reality-show-ul la Kanal D.

Remuneraţi regeşte de trustul Intact

Familia Reghecampf nu a dat lovitura numai în fotbal, ci şi în televiziune. În luna iunie, emisiunea „Dragoste în prelungiri” s-a mutat de la Euforia TV la Antena 1, iar cotidianul Click! a dezvăluit atunci că Anamaria ar fi primit pentru acest show suma de 100.000 de euro, circa 5 miliarde de lei! Serialul familiei Prodan- Reghecampf a debutat la Antena 1 pe 12 iulie şi a înregistrat audienţe record.

Show-ul trebuia să aibă 10 episoade, în majoritate din vacanţa americană a soţilor Reghecampf.

Click!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.