DJ-ul care a crescut o dată cu UNTOLD, Lost Frequencies, pentru a treia oară la festival! VIDEO

Unul dintre cei mai fideli DJ ai festivalului UNTOLD, belgianul Lost Frequencis, Felix De Laet pe numele său real, prezent pentru a treia oară consecutiv la Cluj-Napoca, s-a declarat extrem de încântat de festival, de public și de atmosfera creată în jurul acestui eveniment.

„UNTOLD a fost unul dintre primele mele festivaluri majore. Îmi aduc aminte de prima dată când am fost aici, am intrat pe scenă după Dimitri Vegas & Like Mike și spre bucuria mea Duke Dumont nu a ajuns. A fost o experiență grozavă pentru mine, m-am simțit foarte bine, iar publicul a răspuns foarte bine. A fost prima mea zi în România, după care m-am întors să interpretez în Euphoria Music Hall, apoi din nou la UNTOLD, la Neversea și anul acesta iar aici”, a declarat belgianul într-o conferință de presă susținută înainte de show-ul din a doua zi de festival.

„De fiecare dată când revin în România mă gândesc la UNTOLD ca la unul dintre festivalurile mele preferate”

„Am fost foarte fericit să fiu aici la prima ediție, iar acum când văd cum a crescut cred că e unul dintre festivalurile majore din Europa de Est. De fiecare dată când revin în România mă gândesc la UNTOLD ca la unul dintre festivalurile mele preferate dintre toate la care merg. Publicul român este foarte-foarte-foarte-foarte cool.

Din păcate, nu am vizitat foarte mult orașul pentru că dormeam, dar am auzit de legendele cu Dracula. În fiecare an staff-ul festivalului se ocupă de mine, sunt foarte drăguți, dar fiecare persoană pe care o întâlnesc este foarte fericită și recunoscătoare pentru noi că suntem aici. Sunt foarte bucuros să văd că aici la Cluj toată lumea este implicată în festival și este încântată de asta”, a mai precizat belgianul.

Lost Frequencies a mixat și piesele sale cele mai cunoscute, ca „Are You with Me”, lansat în 2014, respectiv „Reality” lansat în 2015, moment în care publicul prezent la scena principală de pe Cluj Arena a explodat.

Călin Moldovan (video)

One thought on “DJ-ul care a crescut o dată cu UNTOLD, Lost Frequencies, pentru a treia oară la festival! VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.