Record de participanți în ziua a 2-a la UNTOLD Festival: 82.000

A doua zi a festivalului UNTOLD a atras în tărâmul plin de magie peste 82.000 de festivalieri. Artista Ellie Goulding a urcat aseară pentru prima dată pe o scenă din România, iar la finalul show-ului, fascinată de căldura fanilor, a declarat că abia așteaptă să se reîntoarcă aici. DJ-ul belgian Lost Frequencies, prezent pentru a treia oară la UNTOLD, a oferit un show impresionat de lumini și sunet, iar dj-ul olandez Don Diablo a fost unul dintre artiștii doriti de fanii festivalului UNTOLD. Impresionat de numărul mare de fani, dar și de energia lor, Don Diablo a repetat de mai multe ori, în limba română, „Te iubesc România”. 

O bucurie incredibilă s-a declanșat în momentul în care cei doi frați, Dimitri Vegas & Like Mike au urcat pe scena principală, DRAGON’S NEST și au făcut ce știu ei mai bine – ATMOSFERĂ. 

„Am urcat pe scena principală la fiecare ediție a festivalului UNTOLD. Este incredibil cu câtă energie pozitivă și cu câtă bucurie suntem primiți de fiecare dată aici. Publicul este impresionant și vrem să vă spunem că festivalul UNTOLD se află în topul evenimentelor noastre preferate. În fiecare an suntem nerăbdatori să ajungem aici”.

TUJAMO

Dimitri Vegas & Like Mike

Și Lost Frequencies a bifat fiecare ediție a festivalului UNTOLD.

„Este incredibil cum sunt primit, de fiecare dată. La toate festivalurile la care particip, fanii mă primesc minunat, însă publicul UNTOLD are ceva aparte și abia astept în fiecare an, începutul lunii august, să ajung la Cluj”.

Una dintre surprizele plăcute ale serii a fost showul trupei Vama, care a concertat la scena principală în fața a zecilor de mii de tineri din întreaga lume, făcându-și în acest fel debutul pe scena festivalurilor internaționale.

A doua zi a festivalului a fost încheiată de dj-ul german Tujamo și de un foc de artificii.

Și celelalte scene din festival au avut aseară artiști care au concertat cu „sala plină”. Pe scena Galaxy din Sala Polivalentă a urcat aseară atât de mult așteptatul Solomun. Locul s-a dovedit a fi neîncăpător pentru miile de fani, care abia au așteptat să-l vadă, iar la un moment dat sala a fost atât de arhiplină încât organizatorii nu au mai permis accesul. S-au format cozi impresionante la intrările din Polivalentă, toți sperau să mai prindă un loc la show-ul mult apreciatul și îndrăgitul SOLOMUN.

SOLOMUN

Pe DRAGON’S NEST au urcat în a doua zi a festivalului, Jasmine Thompson, Vama, Ellie Goulding, Lost Frequencies, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike și Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Solomun, Chase & Status, Rampue  și mulți alții.

Festivalul UNTOLD este sold-out, iar toate abonamentele se află deja în buzunarele festivalierilor. Mai există doar un număr limitat de bilete pentru o zi, disponibile doar la punctul de vânzare bilete la intrarea în festival.

Recordul de participanți ar putea fi bătut în această seară, când pe scena principală este așteptat unul dintre headlinerii principali, Armin van Buuren, care va intra la ora 3 dimineața. Anul trecut, ARMIN a mixat până la răsărit. 

Programul integral poate fi văzut pe untold.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.