Peste 90.000 de participanți în ziua a 3-a de UNTOLD: „Zeul platanelor” Armin van Buuren a mixat iar până la răsărit, doborându-și propriul record! FOTO/VIDEO

Cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD, ziua în care Armin Van Buuren a urcat pe scena principală DRAGON’S NEST la ora 3:30 dimineața și i-a ținut pe festivalieri, la fel ca și anul trecut, până la răsărit, încheindu-și recitalul la ora 8:30. Ziua a 3-a a adus în tărâmul plin de magie peste 90.000 de participanți, din nou, un record absolut de prezență.

Dj-ul olandez, unul extrem de iubit și apreciat de fanii din România, a stat pe scenă aproape 6 ore pe scenă, iar la finalul show-ului s-a închinat în semn de respect în fața participanților care au rămas până la ora 8 dimineața pe stadion și le-a spus în limba română „România, vă iubesc!”, fluturând și steagul României. La un moment dat, în timpul setului său, o pană de curent i-a dat de furcă simpaticului olandez, remediată rapid. „E 8 dimineață, oră la care îmi duc fetița la școală pe bicicletă”, a declarat, amuzat, la microfon Armin.

Show-ul lui Armin van Buuren a fost transmis live integral pe pagina de facebook a festivalului UNTOLD, dar și pe pagina artistului, unde peste 30 de milioane de oameni din intreaga lume l-au urmarit pe artisul olandez, in direct, pe scena de la Cluj.

La final, simpaticul DJ olandez a coborât de pe scenă pentru a acorda autografe și a-și face poze cu fanii, demonstând încă o dată, dacă mai era nevoie, de ce e unul dintre cei mai iubiți artiști din zona EDM.

Trupa Hurts a urcat aseară pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. Cei doi artiști au declarat că acceptă de fiecare dată cu mare bucurie invitația de a concerta în România și asta pentru că, spun ei, când vin aici se simt ca acasă. Cei doi artiști sunt mare fani ai fotbalului și au declarat că îl cunosc pe Dan Petrescu și pe Gheorghe Hagi.

„România e ca și casa noastră pentru noi. Ne simțim incredibil alături de publicul de aici. Dacă vreodată cineva ne va invita, de exemplu, să compunem imnul Echipei Naționale de Fotbal a României, o să acceptăm cu mare placere”, au declarat cei doi componenți ai trupei Hurts.

După ce a participat la prima ediție a festivalului UNTOLD, artistul britanic, Tinie Tempah și-a dorit să revină, iar aseară a urcat pe scena principală unde, împreună cu publicul a creat un moment impresionant. Acesta a cântat și piesa sa celebră, Writting in the stars, fiind foarte bine primită de public. 

„Este o nebunie curată ce se întâmplă de fiecare dată când ajung pe scena festivalului UNTOLD. Este incredibil câtă energie pozitivă primesc din partea publicului și a fanilor din România. Abia aștept să mă reîntorc”, a declarat Tinie Tempah într-o conferință de presă după show-ul său de pe scena principală.

Pe scena DRAGON’S NEST a urcat aseară, pentru prima dată în România, dj-ul misterios Marshmello, care a oferit un show exploziv de lumini. Sunnery James & Ryan Marciano, care au urcat pe scenă și alături de Armin van Buuren au declarat că festivalul UNTOLD este pentru ei cel mai bun festival din an și că oriunde se duc în lume, răspândesc povestea UNTOLD.

Este cel mai bun festival din an pentru noi și oriunde ne ducem le spunem tuturor artiștilor cu care ne intalnim, că există în România, la Cluj, unul dintre cele mai bune festivaluri din lume. Este incredibil de frumos ce se întâmplă aici.” au declarat Sunnery James & Ryan Marciano.

Pe scena mare au urcat în a treia zi a festivalului, Subcarpati, Era Istrefi, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James & Ryan Marciano, Sander van Doorn, Marshmello și Armin van Buuren. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Loco Dice, Chris Liebing, ONYX, Dub Fx, Sigma, Parra for Cuva, Blondish și mulți alții.

VIDEO

Astăzi, în ultima zi a festivalului, vor urca pe scenele UNTOLD, printre alții, Martin Garrix, Steve Aoki, John Newman, GOLAN, MARWAN, Alan Walker, Afrojack, La Familia și mulți alții. Programul integral poate fi văzut pe untold.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.