Doi bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce furau unelte electrice!

arestatDoi bărbaţi, bănuiţi că ar fi sustras unelte electrice, au fost surprinşi, în flagrant delict, de poliţiştii clujeni şi reţinuţi pentru 24 de ore.

Prejudiciul estimat la valoarea de 10.000 lei a fost recuperat în totalitate.

„La data de 15 februarie a.c., ora 06:00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida, au surprins, în flagrant delict, doi bărbaţi, bănuiţi de furt calificat.

În fapt, cei doi, de 35 şi 39 de ani, au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o hală industrală, situată pe raza comunei Apahida”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Cluj.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti au fost recuperate bunurile sustrase, o parte dintre acestea fiind descoperite în câmp, unde există suspiciuni că ar fi fost depozitate de cei în cauză.

Partea vătămată a reclamat un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei, fiind sustrase mai multe unelte electrice (polizoare, motoare, etc.).

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.