Doi campioni balcanici la Culturism&Fitness pentru „U” Cluj

6 sportivi clujeni au reprezentat Clubul Sportiv Universitatea Cluj la Campionatele Balcanice la Culturism și Fitness, desfășurate la Reghin în weekend-ul trecut.

culturism & fitness U Cluj

La finalul competiției, Paul Rusz și Cristian Berciu au ieșit campioni balcanici la Culturism, respectiv Body Building Clasic. Florina Colceriu a obținut titlul de vicecampioană la Body Fitness, în timp ce Sebastian Văsuț a terminat competiția doar pe locul IV, deoarece a concurat la o categorie superioară (80 kg în loc de 70) la Culturism, fiind dezavantajat. Cristina Mărginean a concurat la Bikini Fitness, unde a terminat pe poziția a V-a, iar Alexandra Văidăhăzan pe locul 7 la aceeași probă.

„Sunt mulțumit de aceste rezultate, punctajul fiind unul bun. Toți sportivii de la noi de la secție au muncit mult pentru obținerea acestor rezultate”,a spus antrenorul secției de culturism și fitness a CS „U”, Mihai Florea.

Următoarea competiție este programată în perioada 13-18 mai, în Spania la Santa Susana, unde va avea loc Campionatul European de Bodybuilding& Fitness, Juniori, Seniori şi Masters. La campionat vor participa din partea Universității Cluj sportivii Sebastian Văsuț (culturism 70 kg) și Florina Colceriu (body fitness).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.