Cinci firme se bat pentru montarea camerelor video în Florești

Primăria Florești a anunțat firmele care au depus oferte la licitația pentru „Lucrări de execuție sistem de supraveghere video pentru creșterea siguranței și prevenirea criminalității în localitatea Florești”, investiție realizată în întregime din fonduri proprii ale administrației floreștene, valoare estimată la 2,536 milioane de lei, făă TVA.

calea floresti

Criteriul de atribuire al contractului va fi oferta cu prețul cel mai mic, cu respectarea cerințelor din Caietul de Sarcini.

„Este vorba de una dintre licitațiile din cadrul Programului de Investiții, care mai cuprinde lucrări precum noua grădiniță, noua școală, lucrări de canalizare, Drumul de Ocolire Sud sau asfaltările ori Remiza SVSU / MiniStația SMURD. În prima etapă vor fi montate camerele video din intersecțiile mari și va fi realizat sistemul central de monitorizare. Să fim înțeleși, nu e vorba de nici un fel de Big Brother. Aceste camere vor ajuta comunitatea și vor veni în sprijinul floreștenilor, lucru deja verificat și implementat cu succes în multe orașe mari din Europa și chiar în Cluj Napoca”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Cele 5 firme care au depus oferte pentru licitaţia aferntă camerelor video și sumele ofertate (fără TVA) cu mențiunea că o a șasea ofertă a fost respinsă, depunerea ei făcându-se după expirarea termenului legal.

SC CASIDO SRL Brăila – 1,701 MILIOANE LEI

SC SISTEC SBSOL SRL Cluj – 1,982 MILIOANE LEI

SC MOBILIS SRL Iași – 1,926 MILIOANE LEI

SC TRANSELECTRONIC SRL Cluj – 1,883 MILIOANE LEI

SC ELECTROPLUS SRL Cluj – 2,079 MILIOANE LEI

De asemenea, a fost semnată autorizaţia de construire a grădiniței din Floreşti, o altă investiţie realizată strict din fonduri proprii ale administraţiei locale floreştene. Construcţia va avea regim de înălțime parter plus etaj și va fi situată în imediata vecinătate a Primăriei Florești, pe terenul dinspre strada Ioan Rus. Grădinița se va realiza pe un teren în suprafață de 2.829 mp, construcția având o suprafață desfășurată de 1.926 mp. Noua grădiniță va avea 12 săli pentru copii, unele pentru grupă de creșă, cu o capacitate totală de aproximativ 240 copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.