Doi studenti clujeni filmati in timp ce faceau SEX intr-un camin din Cluj-Napoca. VIDEO 18+

sex_in_caminVideochat in camin, o practica tot mai intalnita in campusurile studenti din Cluj-Napoca. La adapostul anonimatului, tot mai multi studenti ajung sa castige sume importante de bani facand sex in camera de camin, folosindu-se de activitatea legala de videochat.

Un client al unui site de videochat a facut publice imaginile video in care apar doi studenti de anul I din Cluj-Napoca intretinand relatii sexuale intr-un camin din campus Hasdeu. Acesta spune ca a luat aceasta decizie tocmai pentru a trage un semnal de alarma privind activitatile studentilor din ziua de azi si declara ca nu de putine ori a avut pe ecranul calculatorului studenti platiti de el, multi dintre ei chiar din Hasdeu, potrivit News Cluj.

Tot mai multi studenti din primii ani de facultate, cu bani limitati, sunt atrasi de studiourile de videochat si ajung singuri sau impreuna cu partenerii sa intretina relatii sexuale in fata calculatorului, in timp ce altii privesc scenele.

„Am văzut multe pe video chat. Am văzut inclusiv studenţi care se droghează în timp ce sunt priviţi de cei care îi plăteau. În ultimele două săptămâni când m-am logat pe site am văzut de mai multe ori studenţi inclusiv din Hasdeu şi Mărăşti care fac videochat. Mai vorbeşti cu ei că e interesul lor să te ţină cât mai mult să îţi ia banii şi îi mai întrebi una altă. Aşa am aflat că sunt studenţi în principal din primii ani de facultate”, a declarat autorul filmuletului, M.P, citat de sursa mentionata.

ATENTIE!! + 18 IMAGINI CU UN CONŢINUT SEXUAL EXPLICIT, DESTINAT ADULŢILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.