„Domnișoara Julie” revine în programul Teatrului Maghiar din Cluj

Spectacolul „Domnișoara Julie” de August Strindberg, regia: Felix Alexa, revine în stagiunea 2015/2016, în programul Teatrului Maghiar de Stat Cluj.

doamna julie teatru

Primul spectacol este programat joi, 4 februarie, ora 20.00, în Sala Studio a Teatrului, iar următorul se va juca duminică, 14 februarie, ora 20.00.

Regizorul Felix Alexa a declarat despre spectacol: „Îmi doresc un spectacol care să răstoarne, astăzi, într-un mod profund aceleaşi tabuuri, raportate la zilele noastre, cu care Strindberg lupta în vremea lui. Marea mea surpriză cu această piesă, a fost că ea și-a păstrat forța, violența și perversitatea chiar și în ziua de azi. Piesa a fost un mare scandal în epocă, a fost cenzurată, nu a fost jucată în Suedia timp de 16 de ani. Evident, în ziua de azi ea nu mai provoacă același scandal, dar provoacă un impact extraordinar la nivel emoțional. Lumea nu mai are atâtea tabuuri ca înainte, însă la nivelul intensității trăirilor sufletești, la nivelul răsturnărilor psihologice piesa este în continuare de o forță extraordinară.”

Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.biletmaster.ro şi de la casa de bilete a Teatrului (de luni până vineri, între orele 10.00-14.00 şi cu 1h 30′ înainte de spectacol).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.