Domnule Emil Boc, cât îl veţi mai tolera pe şovinul Ionuţ Ţene în Primăria Cluj-Napoca?

Într-un oraş în care se vorbeşte tot mai mult despre inovare urbană, străzi smart, dezvoltare, evoluţie, creativitate, în Primăria Cluj-Napoca zace de ani buni un personaj realmente sinistru, un şovin cu acte în regulă. Numele lui este Ionuţ Ţene şi este şeful Biroului de Învățământ, cultură, culte, sport și societate din cadrul admnistraţiei locale, ţinut în funcţie şi tolerat de pe vremea când oraşul era în epoca de tristă amintire condusă de Gheorghe Funar.

Pseudo-publicaţia deţinută de şovinul Ionuţ Ţene, napocanews.ro, a publicat un articol realmente şocant şi discriminatoriu la adresa comunităţii maghiare, cu titlul „Restaurantele ungureşti din Cluj-Napoca vând friptura sub forma unei hărţi a Ungariei mari”, un text care nu face deloc cinste oraşului cu valori profund europene.

Ţene Ionuţ este recunoscut drept un adevărat propagandist al Rusiei, fiind un colaborator de seamă pentru un ziar de casă al Kremlinului, Sputnik.md şi este un participant al evenimentelor grupării Noua Dreapta.

Dacă s-a ajuns ca un departament dedicat culturii, cultelor şi învăţământului să fie condus de un personaj şovin, adept al extremismului, al propagandei ruseşti şi al xenofobismului, înseamnă că valorile europene de care se vorbeşte tot mai mult în Primăria Cluj-Napoca sunt egale cu zero.

Funcţionarul şovin Ţene Ionuţ încasează un salariu anual de 62.415 lei de la Primăria Cluj-Napoca, iar în calitate de preşedinte al Fundaţiei Culturale Sarmizegetusa încasează un venit de 8400 lei.

Domnule primar Emil Boc, de ce toleraţi în continuare acest personaj în administraţia pe care o conduceţi şi de ce nu îl trimiteţi la plimbare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.