Mai mulți locuitori din Mănăștur îi cer primarului Emil Boc să se implice în rezolvarea problemelor din cel mai mare cartier al Clujului

Locuitorii din cartierul Mănăștur s-au săturat de promisiunile primarului Emil Boc și îi cer acestuia, printr-o scrisoare deschisă publicată pe domnuleprimar.ro, să rezolve problemele existente în cel mai mare cartier al Clujului.

Câteva dintre aceste probleme sunt, aglomerația de pe străzi, mizeria și încălcarea legii acestea fiind doar câteva dintre caracteristicile binecunoscute ale Mănășturului.

„Domnule Primar Boc, Noi, locuitorii din Mănăștur, așteptăm de ani buni să se facă ordine în piața Mănăștur. Ce găsim?

1.Produse înghețate iarna pe care ni le vând apoi stricate; sunt și oameni care trudesc pământul pentru traiul zilnic înghețând 8-10 ore și multe femei îmbolnăvindu-se de frig. SRL-iști se tem de conducerea pieței că vor fi alungați dacă cer condiții mai bune, dar toți se complac în dezordine și nefiscalitate. Gata cu șpaga! Luați măsuri să se închidă spațiul de vânzare cu termopan, civilizat, să putem cumpăra produse de calitate și de siguranță alimentară. Toți vânzătorii să fie fiscalizați!

2. În fața bibliotecii din Mănăștur este o zonă așa-zisa parcare haotică din cauza „Buticurilor de 3 parale”. Radeți tot și faceți o parcare civilizată cu spațiu verde aferent. Se parchează în sensul giratoriu Primăverii cu Islazului și nu avem vizibilitate dreapta din cauza celor parcați aiurea.

3. Ni se cere să sortam gunoaiele, dar:
– nu sunt containere marcate special;
– sunt containere cu roțile stricate ce zac în punctele de colectare, vezi PC. 130 Ion Meșter, Almașului, etc.
– nu sunt căi de acces amenajate pentru ridicarea gunoaielor (sunt căi nepavate cu noroi).

Pe scurt, luați măsuri adecvate urgent!

Cu respect, niște ardeleni indignați plătitori de taxe la zi”, se arată într-o postare pe site-ul domnuleprimar.ro.

De asemenea, Emil Boc a declarat în repetate rânduri că există un proiect de construire a unui nou parking în zona străzii Primăverii, care este însă blocat de o serie de aspecte privind situația juridică a terenurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.