MRU a lansat astăzi la Cluj Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta!

Fostul prim-ministru al României, Mihai Răzvan Ungureanu, a fost prezent vineri la Cluj-Napoca pentru lansarea Asociaţiei Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta (ICCD). Acesta a declarat că mâine vor fi prezenţi în număr foarte mare la mitingul de susţinere la Cluj al preşedintelui Băsescu din Piaţa Lucian Blaga, de unde vor pleca apoi la Arad şi Timişoara. Acesta a chemat românii să li se alăture în stradă dacă doresc ca politica în ţara lor să se facă altfel. criticând dur atitudinea USL faţă de oamenii din Diasporă, care nu au o şansă reală să-şi exercite votul la referendumul din 29 iulie, datorită numărului foarte mic de secţii de votare. Pentru mitingul de mâine, Ungureanu i-a rugat pe clujeni să se îmbrace în alb, ca simbol al civismului şi credinţei în democraţie.

„Îmbrăcaţi-vă în alb. Vom ieşi pe străzi. Numitorul nostru comun este credinţa în democraţie. Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta porneşte astăzi la drum. Urmeaza să ne vedem cu simpatizanţii din Cluj. Vom participa la mitingul de mâine de la Cluj, apoi la Arad şi Timişoara. Vom fi în stradă alături de locuitorii acestor oraşe. Nu suntem doar patru, nu suntem zece, nu suntem o sută, suntem mii. Adresăm chemarea către toţi românii care doresc ca politica în ţara lor să se desfăşoare altfel, care cred că România are nevoie de un parcurs european„, Mihai Răzvan Ungureanu.

Prim-Vicepreşedintele PDL, Cristian Preda, a declarat: „Faceţi orice ca să nu ne scoată USL din Europa. Mii de oameni ne scriu, ne spun „Nu se mai poate”. Ne orientăm clar către Centru-Dreapta. Trăim o depreciere dramatică a leului şi Guvernul nu spune că nu le pasă, e de undeva din exterior. Dacă vrem să respectăm spiritul comunitar, avem datoria să respectăm funcţia publică”.

foto: citynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.