Două femei au fost găsite moarte în condiţii misterioase în casa lor din Bonțida

hoti de masiniDouă femei au fost găsite decedate la domiliu, în comuna Bonţida, judeţul Cluj.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, cu privire la împrejurările în care au decedat două femei din comuna Bonţida, judeţul Cluj.

În fapt, în 01.12.2013, ora 16 :16, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat telefonic prin S.N.U.A.U. 112, de către numitul J. Vasile, din comuna Bonţida, judeţul Cluj, cu privire la faptul că în jurul orei 16:00, soţia sa J. Cosmina, care s-a deplasat la domiciliul mamei sale N.M.V. de 56 ani, din localitate, a găsit-o pe aceasta decedată într-un pat, iar în altă cameră, pe un alt pat era decedată bunica sa, B.M. de 82 ani.

În urma celor sesizate, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă de cercetare complexă formată din lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla, care, însoţiţi de medicul legist din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca şi sub îndrumarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de cercetări.

În data de 1 decembrie 2013, ora 19:35, Secția 6 Poliție a fost sesizată privind un jaf din Cluj-Napoca, între orele 15:00 – 20:00. Persoane necunoscute au spart geamul portierei dreapta față al unui autoturism pe str. Clinicilor, iar din interior au sustras un portmoneu cu acte și bani, prejudiciul cauzat fiind de 800 lei.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării suspecţilor şi tragerii lor la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.