Două localuri din București au fost închise din cauza încălcării legii anti-fumat, iar crâșma JANIS din Cluj-Napoca continuă să o sfideze fără ca cineva să ia vreo măsură!

Două localuri din centrul Capitalei au fost închise de poliţişti după ce clienţii acestora au fost prinşi, în mod repetat, fumând în spaţii închise, anunţă Poliţia Capitalei.

Sâmbătă seară, aproximativ 100 de poliţişti din Poliţia Capitalei au controlat cafenelele şi barurile din perimetrul bulevardelor Unirii, Decebal şi Burebista, din centrul Bucureştiului. 

În cazul a două unităţi a fost dispusă închiderea având în vedere caracterul de repetabilitate al faptei.

În urma verificărilor, agenţii au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 72.200 lei.

La Cluj-Napoca legea anti-fumat este pentru fraieri și nu există pentru conducerea crâșmei JANIS din centrul orașului, care lasă permis fumatul în fiecare seară și nimeni nu îi deranjează.

Seară de seară, legea anti-fumat în JANIS se oprește la intrare, iar clienții sunt lăsați să își aprindă țigările în voie. Autoritățile clujene dau din umeri și continuă să tolereze sfidarea unei legi din partea patronilor.

Localul Janis din Cluj-Napoca este condus de Adrian Munteanu și Florin Opriș, fiind recunoscut pentru scandalurile și bătăile care au loc aproape în fiecare seară în incinta crâșmei, dar și pentru reclamațiilor angajaților și foștilor angajați care au fost țepuiți și nu li s-au plătit salariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.