Două medalii pentru floreteştii clujeni la Campionatul Naţional de Floretă

Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București a găzduit sâmbătă și duminică, 17 și 18 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă tineret individual și pe echipe, feminin și masculin.

Floretistul legitimat la „U” Cluj, Bogdan Dascălu, a câștigat medalia de aur și titlul de campion național în proba masculină individual. În acest an au fost prezenți la start 24 de sportivi, iar Bogdan Dascălu l-a învins în finală pe campionul din 2017, Benjamin Bodo, de la CSU Poli Timișoara, scor 15-10. Pe locul trei s-au clasat doi sportivi de la CSA Steaua: Silviu Roșu și Alexandru Sîrb.

Duminică, 18 martie 2018, de la ora 9:30 au avut loc cele două probe pe echipe: feminin și masculin. În întrecerea masculină au participat șase echipe: CSA Steaua1, CSA Steaua2, ACS Balestra, CSTA București, CSU Cluj Napoca și CSU Poli Timișoara.

În 2018, titlul de campioană națională a fost câștigat de către CSA Steaua1, care a învins în finala mare pe CSU Poli Timișoara, scor 45-40.

Echipa CS Universitatea Cluj s-a clasat pe locul trei după ce învins în finala mică pe floretiștii de la CSTA București, scor 45-26. Echipa ”U” Cluj medaliată cu bronz a fost compusă din: Bogdan Dascălu, Alpar Bartok, Sebastian Flucuș și Vlad Porușniuc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.