Dragan Petricevic, după victoria cu Sepsi: „Obiectivul este să ţinem vie mândria clujenilor în ceea ce priveşte sportul de echipă pur ‘U'”

Antrenorul Universităţii Cluj, Dragan Petricevic s-a declarat mulţumit de aportul jucătoarelor sale din victoria de sâmbătă contra lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 77-68, pe teren propriu, în ultima etapă înaintea play-off-ului Ligii Naţionale. Acesta este fericit că echipa sa va juca în grupa 1-5 şi speră să ia un loc cât mai bun.

„Noi astăzi am învins doar pentru că s-a simţit foarte mare dorinţa de a învinge din partea jucătoarelor noastră şi această victorie le aparţine, nu sunt clişee, chiar aşa este, ceea ce nu înseamnă că echipa adversă nu rămâne în continuare cea mai bună echipă din acest moment în baschetul românesc. Noi am avut mai multe probleme până acum, însă în acest moment s-ar putea ca doar o victorie să ne despartă de locul. Abia acum suntem un pic mai omogeni şi pentru noi campionatul se relansează într-un fel. Sunt fericit că suntem în această grupă 1-5, acolo să luăm un loc cât se poate de bun.

La începutul sezonului noi avem un alt scop şi un alt plan, suntem un grup mic de oameni, dar muncim foarte mult, iar în acest moment obiectivul este să ţinem vie mândria clujenilor în ceea ce priveşte sportul de echipă pur „U”, asta e dorinţa noastră, să joace şi tinerele, Irina Părău care are 17 ani sau Ghizilă.

Eu sunt foarte mulţumit pentru că noi de la bun început am luptat pentru fiecare minge, de la începutul sezonului şi până acum. Mă bucur pentru această victorie, cred că nu există dubii şi îndoieli deoarece am condus şi am luptat tot meciul, mai mult de atât nu am ce să mă gândesc deoarece în seara asta trebuie să mă gândesc la acţiunile echipei naţionale”, a declarat antrenorul lui „U” Cluj, Dragan Petricevic.

Antrenorul Dragan Petricevic este şi selecţionerul echipei de baschet feminin a României, angrenată în faza calificărilor la Campionatul European.

Sâmbătă, 10 februarie, România va întâlni Finlanda (ora 14:00), iar miercuri, 14 februarie, ora 19:00, va juca în compania Sloveniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.