Horaţiu Paşca e noul antrenor al lui „U” Jolidon

horatiu pascaDupă despărţirea de Gheorghe Covaciu, „U” Jolidon a reuşit în scurt timp să-i găsească un înlocuitor. Noul antrenor al handbalistelor este Horaţiu Paşca (33 ani), cel care a câştigat titlul de vicecampion naţional cu echipa de handbal feminin LPS Bistriţa, la grupa de junioare I.

„Poziţia de antrenor al „U” Jolidon mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp. Ştiu că oraşul Cluj este obişnuit cu marea performanţă, vin după domnul Covaciu care timp de 8 ani a obţinut performanţe extraordinare aducând 5 medalii şi o finală de cupă europeană. Sper ca în scurt timp să reuşim să creeam o echipă echilibrată în care experienţa unor jucatoare de certă valoare să fie îmbinată perfect cu dorinţa de afirmare şi calităţile extraordinare a jucatoarelor tinere. Consider că brandul „U” este unul dintre cele mai importante, dacă nu cel mai important brand sportiv din ţară, totuşi să nu uităm şi Jolidonul care susţine această echipă de mai bine de 10 ani. Sper că încrederea care mi-a fost acordată să fie concretizată şi prin rezultate şi performanţe pe masură numelui „U” Jolidon. Imi doresc o relaţie deschisă cu suporterii pentru că din punctul meu de vedere jucătorii şi antrenorii vin şi pleacă însă identitatea unui club se pastrează datorită suporterilor. Mi-a fost rar dat să văd la meciurile din Champions League, un asemenea public minunat”, a declarat, pentru site-ul clubului, noul antrenor al handbalistelor.

„U” Jolidon urmează să înceapă antrenamentele luni, 1 iulie, urmând să aibă două stagii de pregătire, unul la mare, altul la munte.

foto sportulbistritean.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.