„Dragostea din tei” a făcut senzație la Vocea Ucrainei! Dan Bălan, duet alături de concurentă! VIDEO

Dan Bălan, fost component al trupei O-Zone, în prezent antrenor la Vocea Ucrainei, în noul sezon. La audițiile pe nevăzute, Dan a fost cucerit de varianta piesei „Dragostea din Tei”, interpretată de Katerina Begu, în vârstă de 26 de ani.

Katerina a reușit să întoarcă toate scaunele. Mai mult, Dan Bălan nu a rezistat și a făcut un duet cu Katerina la piesa „Dragostea din Tei”.

Varianta Katerinei este complet diferită de cea a hitului care a cucerit întreaga lume. Cei doi au creat un moment spectaculos la Vocea Ucrainei.

Dintre toți cei patru antrenori care au dorit-o în echipa lor, Katerina l-a ales pe Dan Bălan. 

„DRAGOSTEA DIN TEI”, LANSATĂ DE O-ZONE A AJUNS UN HIT LA NIVEL MONDIAL

”Dragostea din tei” este cel mai mare hit lansat de trupa O-Zone. Inițial, piesa a fost lansată în 2003 în România și în primăvara anului 2004, a fost lansată în majoritatea celorlalte țări europene.

La un an de la lansarea melodiei în România, cei trei de la O-Zone au lansat acest superhit în toată Europa, ajungând pe prima poziție în 27 de țări ale lumii. O-Zone au fost 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts și au vândut peste 8 milioane de discuri.

Succesul major obţinut cu piesa „Dragostea din tei” i-a făcut pe cei trei idolul adolescenţilor din România.

Katerina Begu a spus că este moldoveancă, iar mama ei a precizat, în culise, că trăiesc într-un sat moldovenesc din regiunea Odesa, iar Katerina a terminat școala cu predare în limba română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.