„Dragostea pentru Cluj ne conectează”! O campanie InfoTrafic

InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! demarează o nouă campanie, prin care îi încurajează pe clujeni să îşi strige în gura mare motivele pentru care îşi iubesc oraşul – fie natal, fie adoptiv.

Campania „Dragostea pentru Cluj ne conectează” este realizată în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca și reprezintă o acțiune parte a Zilelor Clujului, care se va desfăşura în acest an în perioada 25 – 28 mai, sub sloganul „Oraşul se conectează!”. În acelaşi registru, obiectivul campaniei este conectarea clujenilor cu oraşul şi concitadinii lor, prin intermediul staţiilor InfoTrafic şi prin dragostea lor comună pentru oraşul în care trăiesc.

Campania se va desfăşura în perioada 18 mai – 1 iunie 2017. În prima parte, clujenii sunt invitaţi să intre pe pagina Facebook InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! şi să scrie un mesaj de dragoste pentru Cluj, sau motivele pentru care iubesc acest oraş. Apoi, cele mai frumoase mesaje vor fi înregistrate şi vor fi difuzate în staţiile de autobuz unde emite InfoTrafic, în timpul Zilelor Clujului şi până la 1 iunie. Toţi participanţii vor intra la tragerea la sorţi, în urma căreia patru persoane vor câştiga câte un pachet de produse din cea mai nouă gamă Farmec – un brand clujean, cunoscut şi iubit de toţi clujenii.

Voi de ce iubiţi Clujul? E momentul să afle toată lumea de ce este oraşul nostru atât de iubit. Scrieţi-vă motivele pe pagina InfoTrafic – Radioul de pe strada ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.