Drobul de Paşti – aceeaşi tradiţie în gusturi diferite (P)

Selgros Cash&Carry România susţine tradiţiile româneşti şi lansează o colecţie de reţete de drob de Paşti realizată împreună cu Chef Cezar. Broşura conţine reţete de drob de miel, secrete şi sfaturi de gătit, astfel încât prepararea acestuia să fie accesibilă şi uşoară. Colecţia de reţete face parte din campania Selgros „Păstrează tradiţiile în felul tău”, care încurajează menţinerea obiceiurilor culinare şi a sărbătorilor româneşti în forme autentic tradiţionale sau adaptate unui stil de viaţă modern, preferinţelor gastronomice sau principiilor dietetice.

„Oricât de ocupaţi sau de împovăraţi de griji am fi, tradiţiile mesei de Paşti rămân „sfinte”. Indiferent de alegerile culinare, de restricţiile alimentare sau bugetare, avem nevoie să ne ancorăm în tradiţii. În cele mai conservatoare forme sau în altele noi, adaptate după preferinţe sau nevoi, tradiţiile culinare sunt reconfortante, ne reapropiem de familie şi prieteni, care ne redau firescul şi căldura umană. Oricum alegi să păstrezi obiceiurile şi indiferent cum arată şi ce gust are drobul tău, e suficient doar un singur drum la Selgros pentru a-ţi pregăti masa de Paşti”, declară Pia Krauss, Marketing Manager, Selgros Cash&Carry

„Iubesc drobul de primăvară, gustul este inegalabil! Bucuraţi-vă de aceste reţete minunate din diferite zone ale ţării şi pentru toate gusturile! Indiferent de locul fiecăruia, bucatele de Paşti şi simplul drob devin în aceasta perioadă prilej de a aduce familia în bucătărie şi în jurul mesei. Şi indiferent de gusturi, tradiţiile ne aduc împreună. Vă doresc sărbători liniştite alături de famiile voastre!”, spune Chef Cezar, Chef Rotisseurs du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy şi fondator al „Asociaţiei Chef Cezar pentru un stil de viaţă sănătos”.

 drob de miel pasti

Broşura este disponibilă gratuit AICI.

Despre Selgros România

Selgros Cash&Carry România este una dintre cele mai importante companii din comerţul românesc, deschizând aici 19 magazine începând cu anul 2001, când s-a lansat în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.