Ziua Portilor Deschide la Napoca FM

napoca fmPostul de radio local Napoca FM isi deschide portile pentru clujeni in zi de sărbătoare! De Ziua Naţională a României, radioul petrece împreună cu toţi ascultătorii.

Duminică, 1 Decembrie, Napoca FM îşi aşteaptă vizitatorii în cadrul evenimentului „Porţile Deschise”. Toţi cei care doresc să viziteze studioul de radio, cabina de producţie şi redacţia de ştiri sunt aşteptaţi de echipa radioului: Alin Scrob, Irina Gaşpar, Gabriel Cichi, Corina Brânduşan şi Felix Dobocan.

În intervalul orar 10:00 – 14.00, microfoanele radioului vor fi deschise, astfel încât toţi cei interesaţi vor putea transmite un mesaj de Ziua Naţională a României, în direct pe 102,2 FM sau pe www.napocafm.ro.

De asemenea, site-ul www.napocafm.ro se va imbraca in haine de iarnă: un nou design este pregătit începând cu ziua de 1 decembrie. Structura va fi modificată astfel încât să cuprindă mai multe ştiri şi să ofere acces la înregistrările emisiunilor Napoca FM, pe lângă link-ul pentru ascultare live şi informaţii despre ce se întâmplă în oraş.

La radio, sărbătorim împreună cea mai importantă zi a românilor!

Duminică, între orele 10.00 şi 14.00, vă aşteptăm pe strada Octavian Goga, nr 42, Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.