Două noi curse introduse de Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj

Compania aeriană Wizz Air a anunțat astăzi că va introduce alte trei noi rute din România către Grecia, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, cursele către Zakynthos şi Mykonos, respectiv de la Iaşi către Santorini, cu două zboruri/săptămână ce vor fi operate către fiecare destinaţie însorită începând cu 11 iunie 2021.

Prețurile încep de la 189 RON, iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil.

Aceste noi servicii se adaugă celor cinci rute deja existente operate de la Bucureşti către unele dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din Grecia. 

Grecia este probabil destinaţia externă de vacanţă preferată de români datorită peisajelor sale frumoase, apei cristaline şi preparatelor culinare delicioase. Renumită pentru plajele minunate şi viaţa de noapte bogată, insula Zakynthos este o destinaţie excelentă pentru toate vârstele şi gusturile.

Situate în sudul Greciei, atât Mykonos, cât şi Santorini prezintă o arhitectură uluitoare, cum ar fi casele din satul Pyrgos, şi sunt bogate în oportunităţi turistice, variind de la situri istorice şi plaje frumoase la diverse sporturi nautice. Santorini aduce, de asemenea, o oportunitate exclusivă, deoarece găzduieşte un vulcan încă activ, dar perfect sigur de vizitat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.