Banner incendiar al unui grup de fani ai lui „U” Cluj împotriva conducerii clubului, înaintea meciului cu Craiova: „Conducătorii, marionetele lui Dîncu!”

Un grup de fani ai Universității Cluj din „Tribuna” au afișat un banner la Cluj Arena înainte de meciul cu FC U Craiova 1948 de vineri seara, 12 martie, în care îl acuză pe managerul echipei, Daniel Stanciu, dar și pe consilierul local liberal Radu Constantea că ar fi „marionetele lui Vasile Dâncu” (n .red. senator PSD Cluj și președinte al Consiliului Național al PSD).

Conducătorii, marionetele lui Dîncu! Echipa condusă politic de zeci de ani. Cât să mai suportam noi circul? Visurile noastre distruse pentru bani! (Tribuna).

Acțiunea fanilor a fost îndreptată în special înspre Radu Constantea și Daniel Stanciu.

Vasile Dâncu este prieten cu președintele Consiliului Director al Universității Cluj, Radu Constantea, dar este în relații bune și cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, iar gurile rele din oraș susțin că ar fi în anumite relații și cu conducerea clubului CFR Cluj.

Vasile Dâncu a participat la sărbătoarea CFR-ului la ultimul titlu de campioană

Într-un interviu acordat stiridecluj.ro, Dâncu a susținut că nu are nicio implicare la Universitatea Cluj, iar cu președintele Radu Constantea este doar prieten.

Nu am nicio legătură, absolut nicio legătură, cu niciun fel de conducere de la U Cluj. Și eu sunt un suporter ca toți ceilalți. Nu sunt un suporter exclusiv, că asta am văzut că mi se reproșează. Țin și cu alte echipe. Nu am nicio legătură cu U Cluj în afara faptului că am sprijinit, fără să mp laud. Nu pot să îi ajut.

Vreau să fie în Liga 1, am sperat asta când s-a împlinit 100 de ani. Nu am nicio legătură cu U Cluj. Altă dată mă acuzau de ce am orice legătură cu CFR Cluj. Vinovații sunt în altă parte și sunt evidenți vinovații. Nu trebuie să le spun eu ce se întâmplă cu clubul. Pe de altă parte, este rușinos să te bată și comunele. Eu nu am nicio vină. Îmi pare rău„, a declarat Vasile Dîncu pentru stiridecluj.ro.

Dâncu susține că este pasionat de fotbal și atât.

”Ce legătură are asta cu faptul că am fost pe la  CFR. Eu sunt pasionat de fotbal. Nu sunt fanul unei galerii. Nu am legătură cu Burleanu, în afară că am făcut dosarul de licitație pentru FRF, prin care am câștigat, atunci, organizarea lui 2020 -ul. A fost o licitație internațională. FRF era condusă de Mircea Sandu. 

Îl știu pe Radu Constantea și suntem prieteni, dar nu are legătură cu fotbalul această prietenie. 

Sunt prieten și cu Răzvan Burleanu, dar nu am influență la FRF și nici nu pot sprijini în sensul în care mi s ecere sau se sugerează că s-ar putea sprijini un club de fotbal.  Eu nu intru în aranjamente, nu e etic și nu pot eu face așa ceva.

Se plâng de arbitraje, dar acesta este nivelul. Nu le poate schimba cineva proastele obiceiuri și nu am legătură cu așa ceva.

Dacă cineva îmi aduce cea mai mică dovadă că mă implic în fotbal, atunci fac ce zice el. Acestea sunt povești aruncate de Mitică Pușcărie și alți frustrat, pentru că au pierdut bătălia pentru Federație. Nu am nicio legătură cu fotbalul. Dunt an al fotbalului, dar nu sunt fan înfocat al vreunei galerii”, a mai spus Dîncu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.