Vinerea verde. Clujenii vor putea circula gratuit, fără bilet, cu mijloacele de transport în comun în fiecare vineri din aprilie

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat în această dimineață că începând din luna aprilie clujenii vor avea posibilitatea să circule gratuit cu mijlocele de transport în comun în fiecare zi de vineri.

Edilul a declarat că a venit pe jos la birou din Zorilor până la primărie, în cadrul proiectului Vinerea Verde.

„Eu am venit pe jos la primărie astăzi, susțin mersul pe jos. Și pot să spun că în cadrul acestui proiect de Vinerea Verde, începând din aprilie Primăria Cluj-Napoca va implementa o zi gratuită pe transportul în comun în fiecare zi de vineri. Vom pregăti o hotărâre de Consiliu Local, de transparență decizională, să o adresăm în Consiliul Local, să ne înțelegem cu Compania de Transport Public Cluj-Napoca să vedem eventualele costuri financiare. Am discutat de principiu cu conducerea CTP-ului și am căzut de acord că se poate face, dar acum urmează să stabilim pașii.

Dacă vor veni și domnii primari din zona metropolitană să pună niște bănuți va fi gratuit și în zona metropolitană, dar deocamdată va fi în tot municipiul Cluj-Napoca„, a declarat primarul Boc.

2 thoughts on “Vinerea verde. Clujenii vor putea circula gratuit, fără bilet, cu mijloacele de transport în comun în fiecare vineri din aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.