Drumul judeţean 108C (DN 1) – Ardeova a intrat în reparaţii

Consiliul Judeţean Cluj anunţă locuitorii din zonă şi participanţii la trafic că pe drumul judeţean DJ 108C, pe sectorul cuprins între joncţiunea cu drumul naţional DN 1 şi localitatea Ardeova, au demarat şi se află în plină desfăşurare ample lucrări de întreţinere curentă și periodică ce se vor finaliza cu aşternerea unui covor asfaltic cu o grosime de 6 centimetri. Sectorul vizat are o lungime de 5,7 kilometri, de la kilometrul 28+050 la kilometrul 33+750.

„Aceste lucrări de întreținere și îmbunătățire a infrastructurii rutiere au rolul de a permite o legătură utilă și rapidă între drumurile naționale DN1 și DN1R. Totodată, odată îmbunătățit, acest sector de drum județean va înlesni, ca o veritabilă poartă de intrare în Munții Apuseni, traficul rutier spre zonele turistice pe direcțiile Fântânele – Beliș și Răchițele – Doda Pilii – Ic Ponor”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În această fază a lucrărilor se execută burduşiri pe mari suprafeţe şi alte tipuri de lucrări care vizează fundaţia sistemului rutier.

Reamintim în acest context faptul că, în cursul anului trecut, în continuarea acestui sector de drum, pe tronsonul cuprins între localitățile Ardeova și Mănăstireni, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 36+050, au fost executate lucrări de aşternere de covor asfaltic în două straturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.