După 5 ani drumul național care trece prin Feleacu a intrat în reparații

Primarul comunei Feleacu anunță demararea de lucrări la drumul national care traversează localitatea. Au trecut cinci ani de când nu s-a mai intervenit la acest drum.

Dupa cum ati observat, dupa aproape 5 ani sunt reluate pe drumul european, care traverseaza loc. Feleacu, lucrarile a căror “utilitate” ne-a convins sa iesim in strada, in anul 2016.

Fiind multe intrebari cu privire la aceste lucrari vreau sa aduc cateva clarificari.

Pot sa va spun ca, proiectul are putine schimbari fata de cel la care s-a inceput executia acum 5 ani. Chiar dacă in acești ani s-au făcut zeci de adrese catre Ministerul Transporturilor, atât de catre primarie cât și de catre unele persoane din comuna noastra, proiectul nu a suferit modificari majore.

Pentru a incerca iesirea din impas a acestui proiect m-am deplasat de doua ori la Ministerul Transporturilor si am obtinut deplasarea pe teren, in Feleacu si Valcele a celui care a efectuat acest proiect. Impreuna cu proiectantul am parcus in 2016, la pas, drumul national din Feleacu și din Valcele. Rezultatul insa nu a fost cel dorit de noi, deoarece in mare parte proiectul a ramas “la nevoile din anul 2007”.

Chiar si in aceste conditii, este important ca acest proiect sa se încheie cât mai repede intr-o forma care sa nu deranjeze prea mult locuitorii comunei noastre.

In aceasta perioada, in paralel cu aceste lucrari, executam și noi, pe drumul national, lucrari de foraj dirijat la reteaua de canalizare. Tot pe DN urmeaza lucrari de trecere a retelei de gaz pe polietilenă.

Dupa finalizarea acestor lucrari la utilitati, mai ales dupa execuția lucrarilor la drum și predarea amplasamentului de către constructor, vom putea demara partea birocratică la un proiect privind trotuarele. Acest proiect il putem face doar cu acordul celor de la CNIR. Vom demara acest proiect, deoarece in prezenta lucrare se vor executa doar 400 ml de trotuar.

Vrem ca drumul national sa arate asa cum isi doreste toata lumea din comuna”, a declarat primarul din Feleacu, Gabriel Costea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.