După ce a acuzat-o la TV de populism pe Gabriela Firea, primarul Emil Boc s-a dat în spectacol într-un exercițiu de imagine la startul lucrărilor viitoarei baze sportive „La Terenuri” din Mănăștur

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, demonstrează la fiecare ieșire publică sau vizită de șantier că nu este altceva decât un politician populist, care ține să iasă în evidență la orice acțiune și să apară în cât mai multe fotografii pentru a demonstra cât e el de implicat.

Astăzi, 29 iunie, la startul lucrărilor viitoarei baze sportive La Terenuri din cartierul Mănăștur, edilul a ținut să iasă din nou în evidență pentru a marca, simbolic, acest moment al începerii proiectului.

Primarul Clujului a pus mâna pe un baros și a vrut să bată, în mod simbolic, o bară de metal, dar pentru că aceasta era prea înaltă și nu ajungea la ea, muncitorii i-au făcut o mică scăriță formată din două dale de beton pentru ca năstrușnicul edil să poată ajunge să lovească și el de două ori cu ciocanul și să dea bine în poze.

Doar un alt exercițiu de imagine făcut pentru PR. Asta după ce săptămâna trecută, o acuza de prea mult populism, în direct, la Realitatea Plus, pe primarului Capitalei, Gabriela Firea.

Și pentru că asta nu e totul, dar primarul nici nu poartă o cască de protecție, deși se află pe un șantier de construcții.

Au început astăzi lucrările la noua Bază Sportivă La Terenuri din Mănăștur, iar finalizarea lor este programată în toamna anului 2021.

Suprafața noii Baze sportive este de 42.410 mp și va fi organizată pentru a cuprinde următoarele tipuri de activități:

– activități sportive în aer liber (ex. terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei etc.);

– activități sportive în spațiu închis (ex. squash, tenis de masă, studio yoga/aerobic/fitness etc.);

– zone de recreere pentru copii și seniori;- zone de skatepark, fitness și cu aparate și echipamente pentru parkour;

– pistă de alergare;- amfiteatru în aer liber care să poată fi transformat în sezonul rece în patinoar.

De asemenea, se vor amenaja parcări auto, parcări pentru biciclete și bike sharing (41 rasteluri x 2 locuri), stații de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice. Iubitorii de artă vor avea ocazia de a-și etala talentul prin grafitti pe un perete dedicat pentru acest aspect.

Accesul pietonal în Baza sportivă se va realiza din strada Mehedinți și se propune amenajarea a 3 poduri pietonale peste Pârâul Calvaria (unul existent și două propuse).

Executantul lucrărilor este Asocierea SC RO-VERDE LANDSCAPING SRL – SC OPENTRANS SRL – SC ELECTROGRUP SA – SC CRIS GARDEN SRL – SC PROSPECT DRILL SRL.

Valoarea contractului este de 26.581.616,15 lei fără TVA.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.