Durabilitatea pardoselilor industriale si reconditionarea lor

Exista o intrebare in industrie cu privire la durabilitate pardoselilor industriale. Va propunem in articolul care urmeaza sa va familiarizati cu modul in care pot fi recuperate pardoselile industriale prin polisare uscata. Betonul este un material utilizat la scara larga astazi pentru pardoseala spatiilor mari, halelor industriale, spatiile comerciale si cladirile rezidentiale. Principalele motive pentru care se recurge la aceasta solutie sunt : gradul ridicat de performanta si durabilitate, caracteristicile pe care le ofera, impreuna cu o competitivitate optima in ceea ce priveste costurile.

Cu toate acestea, realizarea tuturor acestor calitati, precum si durabilitatea acestora, vor depinde foarte mult de calitatea materialelor utilizate la fabricarea sa si de aplicarea procedurilor tehnice adecvate in instalare. Pe de alta parte, chiar si in cele mai bune cazuri, va veni intotdeauna un moment in viata oricarui pardosea din beton, cand va trebui sa i se aplice programe adecvate de reconditionare si intretinere.

Frecventa si intensitatea acestora depinde de utilizarea la care se supun.

Daca problema este cauzata direct de calitatea slaba a materialelor si procedurilor utilizate in constructia sa, nu va fi posibil sa se efectueze lucrari de reconditionare a pardoselii numai prin polisare polisarea suprafetei .Cand se intampla acest lucru, nu exista alta optiune decat sa apelati la profesionisti pentru efectuarea unui proces complet de reconstructie betoane si traverse, incepand de la zero pana la faza mecanica de gletare inainte de procesul de polisare.

Procesele de reconditionare pardoseli din beton prin polisare oferite de OB Restore Concrete System, pot avea ca scop restabilirea deteriorarii suprafetelor.

Inainte de toate, primul lucru care trebuie facut pentru a recupera in mod eficient o pardoseala din beton in stare proasta este de a efectua un studiu cuprinzator de catre firma de curatenie si reconditionare pardoseli specializata, privind nivelul sau de conservare, toata extinderea sa. Odata finalizata aceasta analiza, se va stabili programul de interventie adecvat pe baza diagnoticului obtinut. Este foarte important de mentionat ca protocolul de actiuni va fi diferit pentru fiecare caz si va depinde, in primu rand, de conditiile in care se gaseste solul in sine.

Polisarea pardoselilor industriale prin reconditionarea acestora incepe intotdeauna cu pregatirea suprafetei cum ar fi sigilarea fisurilor si a altor daune localizate iar daca este necesar are loc corectia denivelarilor existente.

Infintata in 1993, societatea O&B SRL are peste 25 de ani de experienta pe piata serviciilor de curatenie din Romania. Ne-am extins aria de activitate in trei dintre cele mai mari orase din tara Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.

Clientii nostri beneficiaza de o gama completa de servicii de la curatenia zilnica, reconditionare pardoseli si pana la livrarea materialelor consumabile pentru igiena personala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.