EBS România sprijină voleiul feminin clujean

Echipa de volei feminin a Universităţii Cluj a vizitat, marţi, sediul sponsorului principal, EBS România, participând la o conferinţă de presă la care au luat parte şi reprezentanţii companiei.

„Avem încredere în această echipă şi dorim să ne legăm numele de echipe de succes. Am încercat să sprijinim secţiile sportive care nu au parte de aceeaşi mediatizare precum fotbalul, echilibrând astfel puţin lucrurile. Aveţi o echipă frumoasă, de viitor şi ne-am propus să continuăm pe o perioadă mai lungă de timp acest parteneriat. Avem o colaborare de trei ani, v-am susţinut în momente mai puţin bune, dar acum vă aflaţi într-un moment de creştere. Am auzit că aveţi rezultate foarte bune şi vă doresc succes în obţinerea promovării”, a declarat CEO-ul EBS România, Daniel Metz, care şi-a aniversat astăzi ziua de naştere, primind din partea clubului de volei feminin al Universităţii un tricou şi o minge, semnate de întreg lotul voleibalistelor.

Echipa de volei feminin a încheiat faza play off-ului în Divizia A2 cu zece victorii din tot atâtea posibile, iar promovarea în prima divizie va fi o simplă formalitate.

„Sper să nu dezamăgim şi să mergem tot pe acest drum pe care am pornit. Suntem foarte mulţumiţi de evoluţia fetelor, deoarece avem zece victorii din zece, dintre care opt cu 3-0 şi două cu 3-1, un rezultat foarte bun. Sperăm să rămânem pe această creştere şi cu ajutorul dumneavoastră, pe care ni l-aţi dat şi până acum, să reuşim să facem un lucru la fel de bun şi în Divizia A1”, a declarat Dănuţ Ciontos, antrenorul voleibalistelor.

„Sperăm să mergem la fel ca până acum, suntem foarte norocoase, avem un colectiv foarte frumos şi mulţumim tuturor care ne-au sprijinit în performanţa pe care încercăm să o atingem. Prea multe cuvinte nu sunt de spus, pentru că rezultatele cred că spun totul”, a declarat Raluca Bucur, căpitanul echipei de volei feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.