Echipa de fotbal american Cluj Crusaders rămâne neȋnvinsă

Debutanta Campionatului Naţional de Fotbal American, Reşiţa Locomotives, s-a deplasa, duminic, la Cluj-Napoca pentru a juca meciul retur cu echipa locală, Cluj Crusaders.

Partida s-a desfăşurat duminică, ȋn incinta Bazei Sportive Napoca (IRA) din cartierul Gheorgheni.

cluj crusaders 2015
Sportivii clujeni au ȋnceput bine partida, reuşind să înscrie prin Florin Oltean (1 touchdown), Marian Mikacs (1 touchdown) şi Jeremy David (1 touchdown), ȋn primul sfert, în timp ce Burean Vlad a reuşit să înscrie de două ori, din trei încercări, extra point-ul aferent fiecărui touchdown.

Ofensiva „cruciaţilor” şi-a adus contribuţia pe tabela de marcaj şi ȋn al doilea sfert prin Dan Crâsnic, care a înscris două touchdown-uri, ȋnsoţite fiecare de extra point, stabilind scorul 34-0 la pauză, pentru gazde.

Fără prea mult efort şi uşor relaxaţi, ardelenii au ȋnscris un singur touchdown în sfertul trei, prin Kun Robert, iar defensiva a reușit să provoace un safety ȋn valoare de două puncte.

În ultima parte a meciului, spectaculozitatea a scazut şi punctele s-au lasat asteptate ȋn zadar. O uşoară accidentare a mai dezmorţit atmosfera meciului, iar quarterback-ul clujean, Paul Cârjă, a fost nevoit să părăsească terenul de joc după o entorsă la glezna dreaptă. Acesta a fost ȋnlocuit de Florin Oltean până la finalul meciului, încheiat cu scorul de 42-0 pentru clujeni.

Pentru echipa condusă de Rafael Ruiz, etapa a V-a din CNFA a reprezentat ultimul meci pe teren propriu din cadrul sezonului regular, iar rezultatele acumulate de Crusaders i-au asigurat deja un loc ȋn semifinala campionatului.

Peste două săptămâni, Crusaders joacă la Timişoara, cu 89ers, când speră, ca după această confruntare dificilă, să ȋncheie sezonul regulat fără înfrângere.

În aceeaşi etapă, Bucureşti Warriors au câştigat meciul cu Mureş Monsters din Conferinţa de Sud-Est a CNFA, cu scorul 53-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.