Echipa de lupte a CS „U” Cluj este campioană națională pe cluburi

La sfârșitul săptămânii trecute, 6-8 noimebrie, la Odorheiul Secuiesc, a avut loc finala Campionatelor Naționale U23 la lupte, iar CS Universitatea Cluj a fost reprezentat de șase sportivi clujeni, care au adus în vitrina clubului nu mai puțin de 7 medalii, din care trei de aur și patru de bronz.

lupte cs u clujRoman Dușcov (categoria 65 de kg) și Gabriel Badea (categoria 70 kg) au cucerit titlurile de campioni naționali, iar Petruț Moigrădean (categ. 74 kg), Katona Zsolt (categ. 65 kg), Lorincz Orsolya (categ. 75) și Beata Katona (53 de kg) au câștigat câte o medalie de bronz.

În urma rezultatelor individuale obținute de luptătorii universitari, echipa Clubului Sportiv Universitatea Cluj s-a clasat pe prima treaptă a podiumului, câștigând titlul de campioană națională pe cluburi U23.

„Rezultatele au fost peste așteptările noastre, dar sportivii s-au luptat foarte bine reușind să se autodepășească. Sunt mândru de ei, că datorită rezultatelor lor, am reușit să ne clasăm pe locul întâi pe cluburi”, a spus antrenorul secției de lupte a CS „U”, Aurel Șuteu.

Următoarea competiție pentru sportivii pregătiți de Șuteu este Cupa României de juniori, programată în perioada 2-4 decembrie, la Târgoviște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.